NOVICE

Voščinica

25.12.2023

Bliža se praznični čas, zato vampošiljamo najtoplejše želje zavesel božič in srečno novo leto!
Naj bodo vaši trenutki polniveselja, tako kot takrat, kožoga zadene v mrežo.


Naj bo prihajajoče leto polnonogometnega vznemirjenja inzmagovitih trenutkov na vsehpodročjih življenja.

Srečno 2024!


MNZ Nova Gorica

Delegat futsal tekmovanja

04.11.2023

Spoštovani,

 

V priponki vam posredujemo povabilo k sodelovanju za nove delegate v futsal tekmovanjih.

 

V zadnjem obdobju smo namreč zaradi različnih razlogov prejeli odpovedi nekaj delegatov. Povezano s tekmovanji v novi sezoni in nekaj več predvidenih tekem v državnem futsal prvenstvu bi želeli v naše vrste sprejeti morebitne delegate z vašega področja.

Razpis NLB Šport mladim 2023/2024

18.09.2023

Pozdravljeni, 

 

NLB Šport mladim je projekt, v okviru katerega v NLB podpiramo športne klube po vsej Sloveniji, ki spodbujajo mlade h gibanju in aktivnemu življenju ter s svojo predanostjo pomembno prispevajo k razvoju zdrave in odgovorne družbe. Na leto v okviru projekta NLB Šport mladim podpremo več kot 60 športnih klubov (preko 10.000 otrok), ki nadobudne mlade športnike in športnice kalijo v nogometu, rokometu, alpskem smučanju, namiznem tenisu, odbojki, košarki, smučarskih skokih, tekih na smučeh in biatlonu.

 

V okviru omenjenega projekta bomo letos že devetič zapored podprli lokalne športne klube, ki s športnim izobraževanjem mlade na regionalni ravni spodbujajo h gibanju in zdravemu življenju, s tem pa prek športnih vrednot skrbijo za celostni razvoj mlade osebnosti. Nabor športov smo skrčili na tiste, ki jih podpiramo na reprezentančnem nivoju oz na ravni vrhunskega športa: alpsko smučanje, rokomet, nogomet, namizni tenis, odbojka, košarka, smučarski skoki, tek na smučeh in biatlon.

 

Ker želimo, da naše sporočilo doseže čim večje število klubov, vas prosimo, da objavo glede razpisa delite tudi po vaših kanalih. Vse klube iz zgoraj izpostavljenih športov, ki kalijo mlade športnike in želijo dodatno finančno podporo, vabimo, da se prijavijo do vključno 30. septembra 2023. Verjamemo, da lahko skupaj z njimi spišemo lepe zgodbe.

Našo objavo najdete na sledeči povezavi https://fb.watch/n43thIWcD8/, vam pa moramo seveda pred tem omogočiti crosspost.

Link https://www.facebook.com/settings?tab=videos kopirate v brskalnik in potrdite prošnjo, potem pa kliknete na video na https://fb.watch/n43thIWcD8/ in ga delite na svojih straneh. 

Za dodatna pojasnila smo na voljo.

 

Lep dan

 

Olga Zore Kunavar

samostojna poslovna komunikatorka

NLB d.d.

Blagovna znamka in komuniciranje, Družbena odgovornost in korporativno komuniciranje

Šubičeva 2, 1520 Ljubljana

T:, E: olga.zore@nlb.si

www.nlb.si

 

UNEP Finance Initiative | Podpisnica OZN načel za odgovorno bančništvo in zavezništva za podnebno nevtralno bančništvo

Top Employer Slovenia 2016—2023 | Potrjena odličnost v zagotavljanju pogojev za zaposlene

 

   

Obvezno protidopinško e-izobraževanje za igralke in igralce

19.06.2023

Pozdravljeni,

 

pošiljam vam opomnik o obveznem protidopinškem e-izobraževanju za igralke in igralce, saj s pričetkom nove sezone 2023/2024, t.j. od 1. 7. 2023 dalje igralec ne bo imel pravice nastopa, če ne bo imel opravljenega izobraževanja ter v sistemu potrjenega certifikata. Ker se novo tekmovalno leto hitro bliža, vas ponovno pozivamo, da pozovete klube znotraj vaše MNZ k opravljanju e-izobraževanja.

 

Protidopinško e-izobraževanje je obvezno za vse igralke in igralce, stare 14 let in več, ki tekmujejo na uradnih tekmovanjih NZS in MNZ.

 

Po opravljenem izobraževanju vsak igralec prejme certifikat, ki ga mora klub vložiti v sistem Regista. V Registi je odprt nov zavihek »Antidoping certifikati«. Veljavnost certifikata je 2 leti.

 

Igralci, ki do začetka tekmovanja, ne bodo opravili e-izobraževanja ne bodo imeli pravice nastopa.

 

Vodja tekmovanj znotraj MNZ mora pri vseh tekmovanjih znotraj MNZ, kjer igrajo igralke/igralci starejši od 14 let, aktivirati Antidoping pravilo (v prilogi nastavitve tekmovanj_antidoping).

 

Zapisnik bo opombo, da igralec nima certifikata, izpisal na način kot zdravniško potrdilo. Naloga delegata je, da igralcu brez certifikata ne pusti igrati.

 

V primeru dodatnih informacij smo vam na voljo.

 

Lep pozdrav,

Poletni prestopni rok 2023 (nogomet in futsal)

19.06.2023

Spoštovani,

 

obveščam vas, da so na spletni povezavi: https://www.nzs.si/Registracije objavljena navodila v zvezi s poletnim prestopnim rokom, ki jih pošiljamo tudi v priponki.

 

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na strokovno službo NZS na e-naslov registracije@nzs.si ali telefonsko:

  • prestopi znotraj Slovenije: Najla Hodžić, registracijska administratorka (04 27 59 441);
  • mednarodni prestopi: Sanja Peček, strokovna sodelavka za mednarodne prestope (04 27 59 408).

 

Lep pozdrav,

Sektor za mednarodne in pravne zadeve