Razpis Botrstvo v športu objava razpisa

29.11.2021

Na povezavi Objavljen javni razpis za štipendije sklada Botrstvo v športu - Olimpijski komite Slovenije (olympic.si) posredujem Razpis Botrstva v športu za prihodnje leto, kjer je razpisanih 100.000 EUR za štipendije in 20.000 EUR za poseben sklad. Štipendije so namenjene mladim športnikom, ki izhajajo iz socialno šibkejših okolij.

 

Časa ni dovolj saj je rok za kandidaturo . december zato se objava tega razpisa mudi. Prosim za objavo na spletnih straneh MNZ-jev in pošiljanje te informacije klubov na njihove spletne naslove. Da bi informacija v kratkem času dosegla čim več ljudi in morebitnih kandidatov vam predlagam razmislek, ali bi  lahko poslali to informacijo tudi trenerski organizaciji vaše regije za pošiljanje vsem trenerjem.

 

Prosim, če obvestite vaše klube in upam, da bomo lahko pomagali čim več nogometašem, katerih družine so se znašle v nezavidljivi socialni stiski. Če pa sami poznate primere otrok, ki bi odgovarjali temu razpisu bo dobrodošlo, da jih osebno obvestite o tej možnosti.

 

Še enkrat hvala za podporo.

Plakata PCT

11.11.2021

V veljavi so novi odloki vezani na Covid 19 in sicer:

1. za športna tekmovanja je zahtevan PCT za vse  od  12. leta starosti dalje

2. za trenenige je dovolj samotestiranje na 48 ur

3. obvezno nošenje kirurških oz. tipa FFP2 mask

 

Prilagamo plakate in povezavo na omejitve vlade&nb ...več

POZOR: spremembe in dopolnitve omejitve pri izvajanju športnih programov od 1. 11. 2021

31.10.2021

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije na 287. dopisni seji dne 28. 10. 2021 sprejela spremembe in dopolnitve Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja zaradi preprečitve ponovnih izbruhov okužb in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. ...več

Usmeritve za nemoteno nadaljevanje tekmovanj

22.10.2021

Spoštovani,

 

v zadnjih dneh smo v Sloveniji ponovno priča povečanemu številu okužb z virusom COVID-19, zaradi katerega smo že slabi dve leti v stanju, ki negativno vpliva na naše zdravje, kvaliteto življenja, kakor tudi na nogomet, udejstvovanje v njem in spremljanje nogometnih tekem in dogodkov v živo. Na Nogome ...več

Futsal pokal Slovenije

23.09.2021

Spoštovani!

 

Tako kot v pretekli sezoni bo tudi letos futsal pokalno tekmovanje v celoti izvedeno v organizaciji Nogometne zveze Slovenije.

 

Udeležba je obvezna za klube 1. in 2. SFL, v tekmovanje pa se lahko prijavijo tudi klubi, ki ne nastopajo v navedenih tekmovanjih.

 

 

...več

Dodatno pojasnilo preverjanja PCT pogojev od 15.9.2021 dalje

14.09.2021

Spoštovani,

V gradivou, ki smo vam ga poslali v poglavju Izvajanje samotestiranja s testi HAG za samotestiranje in preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT na podlagi samotestiranja je odgovor že podan:

Osebe, stare od 12 do 18 let, za udeležbo v športnih programih in športno rekreativnih dejav ...več

Omejitve pri izvajanju športnih programov: pregled in razlaga veljavnih ukrepov od 15. 9. 2021

14.09.2021

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije na 264. dopisni seji dne 11. 9. 2021 sprejela novi Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja zaradi preprečitve ponovnih izbruhov okužb in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki  določa pogoje pre ...več

REZULTATI TEKEM