NOVICE

Šolanje trenerjev Uefa C, B in Uefa B mladi

14.12.2022

Pozdravljeni.

 

Na spletni strani NZSja (https://www.nzs.si/NZS/Trenerji/Usposabljanja/Usposabljanja_v_letu_2023) so objavljeni razpisi za usposabljanja trenerjev v letu 2023 na nivoju UEFA C, UEFA B in UEFA MLADI B. Trenerji se na omenjena usposabljanja že lahko prijavijo.

 

VPISNI POGOJI: Za prijavo na usposabljanje se zahteva polnoletnost (min. 18 let), končana najmanj IV. stopnja izobrazbe,  najmanj 3-letni igralni staž (potrdilo vam izda klub ali MNZ, lahko pa priložite sliko statistike tekem pod okriljem tekmovanj NZS) in Potrdilo o nekaznovanosti, ki ne sme biti starejše od 6 mesecev (https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=1459). Kandidati, ki niso državljani Republike Slovenije, morajo imeti opravljen izpit iz znanja slovenskega jezika.

 

 

Prav tako pa na omenjeni spletni strani lahko trenerji dobijo tudi načrt vseh ostalih usposabljanj trenerjev v letu 2023.

 

Prosim vas, da omenjene informacije posredujete naprej vsem trenerjem v svojem DNTju in jih hkrati delite tudi na vseh svojih spletnih straneh, socialnih omrežjih,.. da bodo lahko z njimi seznanjeni tudi bodoči novi trenerji.