NOVICE

Razpis NLB Šport mladim 2023/2024

18.09.2023

Pozdravljeni, 

 

NLB Šport mladim je projekt, v okviru katerega v NLB podpiramo športne klube po vsej Sloveniji, ki spodbujajo mlade h gibanju in aktivnemu življenju ter s svojo predanostjo pomembno prispevajo k razvoju zdrave in odgovorne družbe. Na leto v okviru projekta NLB Šport mladim podpremo več kot 60 športnih klubov (preko 10.000 otrok), ki nadobudne mlade športnike in športnice kalijo v nogometu, rokometu, alpskem smučanju, namiznem tenisu, odbojki, košarki, smučarskih skokih, tekih na smučeh in biatlonu.

 

V okviru omenjenega projekta bomo letos že devetič zapored podprli lokalne športne klube, ki s športnim izobraževanjem mlade na regionalni ravni spodbujajo h gibanju in zdravemu življenju, s tem pa prek športnih vrednot skrbijo za celostni razvoj mlade osebnosti. Nabor športov smo skrčili na tiste, ki jih podpiramo na reprezentančnem nivoju oz na ravni vrhunskega športa: alpsko smučanje, rokomet, nogomet, namizni tenis, odbojka, košarka, smučarski skoki, tek na smučeh in biatlon.

 

Ker želimo, da naše sporočilo doseže čim večje število klubov, vas prosimo, da objavo glede razpisa delite tudi po vaših kanalih. Vse klube iz zgoraj izpostavljenih športov, ki kalijo mlade športnike in želijo dodatno finančno podporo, vabimo, da se prijavijo do vključno 30. septembra 2023. Verjamemo, da lahko skupaj z njimi spišemo lepe zgodbe.

Našo objavo najdete na sledeči povezavi https://fb.watch/n43thIWcD8/, vam pa moramo seveda pred tem omogočiti crosspost.

Link https://www.facebook.com/settings?tab=videos kopirate v brskalnik in potrdite prošnjo, potem pa kliknete na video na https://fb.watch/n43thIWcD8/ in ga delite na svojih straneh. 

Za dodatna pojasnila smo na voljo.

 

Lep dan

 

Olga Zore Kunavar

samostojna poslovna komunikatorka

NLB d.d.

Blagovna znamka in komuniciranje, Družbena odgovornost in korporativno komuniciranje

Šubičeva 2, 1520 Ljubljana

T:, E: olga.zore@nlb.si

www.nlb.si

 

UNEP Finance Initiative | Podpisnica OZN načel za odgovorno bančništvo in zavezništva za podnebno nevtralno bančništvo

Top Employer Slovenia 2016—2023 | Potrjena odličnost v zagotavljanju pogojev za zaposlene