NOVICE

Razpis Botrstvo v športu objava razpisa

29.11.2021

Na povezavi Objavljen javni razpis za štipendije sklada Botrstvo v športu - Olimpijski komite Slovenije (olympic.si) posredujem Razpis Botrstva v športu za prihodnje leto, kjer je razpisanih 100.000 EUR za štipendije in 20.000 EUR za poseben sklad. Štipendije so namenjene mladim športnikom, ki izhajajo iz socialno šibkejših okolij.

 

Časa ni dovolj saj je rok za kandidaturo . december zato se objava tega razpisa mudi. Prosim za objavo na spletnih straneh MNZ-jev in pošiljanje te informacije klubov na njihove spletne naslove. Da bi informacija v kratkem času dosegla čim več ljudi in morebitnih kandidatov vam predlagam razmislek, ali bi  lahko poslali to informacijo tudi trenerski organizaciji vaše regije za pošiljanje vsem trenerjem.

 

Prosim, če obvestite vaše klube in upam, da bomo lahko pomagali čim več nogometašem, katerih družine so se znašle v nezavidljivi socialni stiski. Če pa sami poznate primere otrok, ki bi odgovarjali temu razpisu bo dobrodošlo, da jih osebno obvestite o tej možnosti.

 

Še enkrat hvala za podporo.