NOVICE

Turnir narodov

17.04.2019

Na igriščih na področju Medobčinske nogometne zveze Nova Gorica bo v času od 27. aprila do 4. maja 2019 potekal tradicionalni turnir imenovan “TURNIR NARODOV”. 

Turnir je namenjen reprezentancam mlajši dečkov U15 ter ženskim in futsal reprezentancam.   

Na turnirju namenejnim reprezentancam v kategoriji starejši dečku U15 bo nastopilo 16-držav. Razdeljene bodo v 4-skupine. Tekme skupin A in B se bodo odvijale na igriščih po Italiji, tekme skupine D na igriščih v Avstriji, tekme skupine C po na igriščih Goriške.

Na ženskem turnirju nastopilo 8- reprezentanc. Razdeljene bodo v 2-skupini. Tekme skupine B bomo gostili mi, tekme skupine A pa bodo odigrane v Italiji.

Turnir Futsal U18, na katerem bodo nastopala 4- reprezentance (tudi reprezentanca Slovenije) pa bo v celoti odigran v Italiji.

Na naših igriščih bomo na letošnjem Turnirju narodov gostili 17-tekem. Tekme bodo potekale na nogometnih igriščih klubov, ki sodijo pod okrilje MNZ Nova Gorica. Da bi si tekme v naših krajih ogleldalo čim večje število gledalcev prilagamo razporede tekem.

Ob tej priložnosti se klubom zahvaljujemo za soorganizacijo tekem.

Vabimo vas na finalno tekmo Lige brez meja/Transfronaliero med ekipama Primorje-Vipava in Gradisca, ki bo v soboto, 27. aprila 2019 ob 20.30 uri v Gradiški po prvi tekmi Turnirja narodov v kategoriji starejši dečki U15 med Italijo in Anglijo.

Vljudno vabljeni.